Możesz zrezygnować z korzystania z aplikacji w dowolnym momencie. Jeśli chcesz zakończyć subskrypcję wejdź w zakładkę Profil w aplikacji i wybierz opcję Moje konto.
Następnie kliknij w czerwony przycisk Anuluj subskrypcję.

Zakończymy wówczas Twoją subskrypcję, a Ty dostaniesz potwierdzenie w wiadomości e-mail. 

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?